ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Εξιχνιάστηκε κλοπή 49.000 ευρώ

Η κλοπή στη Λάρισα εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς που μελέτησαν όλα τα στοιχεία. Οι δράστες έσπασαν το τζάμι αυτοκινήτου και βούτηξαν την τσάντα με τα χιλιάδες ευρώ…

Φως στην κλοπή – μαμούθ από παρκαρισμένο αυτοκίνητο στη Λάρισα έριξε η έρευνα της αστυνομίας. Όπως διαπιστώθηκε πίσω από το χτύπημα κρύβονταν 4 άτομα, που μάλιστα είχαν νοικιάσει αυτοκίνητο για να φτάσουν στο σημείο. Οι κινήσεις τους δείχνουν πως γνώριζαν ότι μέσα στο παρκαρισμένο ΙΧ κρυβόταν ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό. Άρπαξαν την τσάντα και έγιναν καπνός. Την επόμενη μέρα μάλιστα, ο ένας εκ των δραστών επέστρεψε το όχημα στην έδρα της εταιρείας που το είχαν νοικιάσει, με την πίσω πινακίδα κυκλοφορίας να λείπει.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής μεγάλου χρηματικού ποσού που διαπράχθηκε πρόσφατα στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ανδρών, για διακεκριμένη κλοπή.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, το πρωί της 23-02-2024, τρεις από τους δράστες πήγαν στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας εταιρείας ενοικιάσεων και εμπορίας αυτοκινήτων, το οποίο είχε μισθωθεί από τον έναν δράστη.

Έσπασαν το παράθυρο της πόρτας του συνοδηγού άλλου Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας ενός Έλληνα και αφαίρεσαν από το εσωτερικό μία τσάντα γυναίκας που περιείχε χρηματικό ποσό, ύψους 49.000 ευρώ καθώς και ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 215 ευρώ και προσωπικά έγγραφα.

Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν στο μισθωμένο όχημα και διέφυγαν, ενώ κατά την επιστροφή του εν λόγω οχήματος στην έδρα της εταιρείας από τον τέταρτο δράστη, διαπιστώθηκε από τον ιδιοκτήτη της ότι έλειπε η οπίσθια κρατική πινακίδα κυκλοφορίας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το απόγευμα στη Μανολάδα. Ειδικότερα, ένας άνδρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση δέχτηκε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ταξιδεύοντας την Παρασκευή, προς Αθήνα. Στο ύψος του Ζευγολατιού το όχημα που επέβαινε δέχθηκε πέτρες με αποτέλεσμα να σπ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ακαρνανίας και Ηλείας συνελήφθησαν έξι άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάοκτώ δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα,  Κυριακή των Βαϊων ή Κυριακή του Λαζάρου, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για το Πάσχα, καθώς αύριο, Μεγάλη Δευτέρα, αρχίζει η Μεγάλη Εβδομάδα, η Εβδομάδα των Παθών. Την Κυρι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το απόγευμα στη Μανολάδα. Ειδικότερα, ένας άνδρας οδηγώντας φορτηγό
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση δέχτηκε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ταξιδεύοντας την Παρασκευή, προς Αθήνα. Στο ύψος του Ζευγολατιού το όχημα που επέβαινε δέχθηκε πέτρες με αποτέλεσμα να σπάσει το παρμπρίζ του
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την αρμόζουσα λαμπρότητα και τον προσήκοντα σεβασμό, στην  Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου κορυφώνονται οι εκδηλώσεις σήμερα για τον εορτασμό της 198η Επετείου της Εξόδου των Ελευθέρων Πολιορκημένων, π
Image
Image

Search