ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πιάστηκαν στα χέρια για μια θέση πάρκινγκ και κατέληξαν στο νοσοκομείο

Στα χέρια πιάστηκαν χθες το μεσημέρι δύο άνδρας στο κέντρο της Λάρισας για μια θέση στάθμευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr το συμβάν έγινε επί της οδού Οικονόμου Εξ Οικονόμων, όταν οι δύο πρωταγωνιστές λογομάχησαν αναζητώντας μια θέση να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους.

Πιάστηκαν στα χέρια

Δυστυχώς όμως δεν έμειναν στις κουβέντες αλλά ήρθαν και στα χέρια με αποτέλεσμα να τραυματιστούν αμφότεροι στα άνω άκρα.

Στο σημείο μαζεύτηκε αρκετός κόσμος, ενώ έσπευσε και η αστυνομία.

Οι δύο άντρες ωστόσο δε μεταφέρθηκαν στο τμήμα για τα περαιτέρω, αλλά στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

https://www.in.gr/

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας  της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος στο πλαίσιο πρόληψης και προστασίας της Δημοσίας Υγείας και με αφορμή τις πρόσφατες μετεωρολογικές προγνώσεις αναφορικά . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν οι γονείς του μωρού που βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων στη Βραυρώνα μετά τις απολογίες τους στην ανακρίτρια και με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα. Κατά πληρ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της και άλλα δυο άτομα τραυματίστηκαν, όλοι Έλληνες σε τροχαίο που έγινε το πρωί έξω από την Σμύρνη στην πόλη Ουσάκ της Τουρκίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συνελήφθη τις μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης ο εν διαστάσει σύζυγος της 40χρονης γυναίκας για τη δολοφονία της στη μέση του δρόμου στο Μενίδι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες συνελήφθη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία προχθές τη νύχτα. Κοντινά πρόσωπα ειδοποιήθηκαν για τον ξαφνικό και άδικο θάνατό της. Μία αξιαγάπητη hair stylist που διατηρούσε κομμωτήριο στην οδό Γούναρη κοντ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Δ.Σ  του Σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο "Αγιος Ανδρέας" (ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ), σε ανακοίνωσή του αναφέρει: Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη περίοδο για το ΕΣΥ και τα Δημόσια Νοσοκομεία τα οποία βρίσκον
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Σε ανακοίνωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας, αναφέρονται τα εξής:   Το στρατηγείο του εκλογικού αγώνα, το Εκλογικό Κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα ξεκινά από την Πέμπτη 16 Μαΐου τη λειτουργία του. Στελ
Image
Image

Search