ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη οδηγός αυτοκινήτου χωρίς δίπλωμα που παραβίαζε κόκκινα φανάρια

Η καταδίωξη στα Γιάννενα ολοκληρώθηκε όταν το επίμαχο αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε. Στα χέρια των αστυνομικών ο οδηγός που ρίσκαρε ζωές…

Συνελήφθη χθες (12-04-2024) το βράδυ στα Γιάννενα από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς ενώ στην προσπάθεια των αστυνομικών να τον ακινητοποιήσουν, παραβίασε διαδοχικά κόκκινα φανάρια.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα και ύστερα από έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός στερούνταν άδειας οδήγησης, ενώ το όχημα ήταν ανασφάλιστο.

Στον συλληφθέντα βεβαιώθηκαν οι προβλεπόμενες τροχονομικές παραβάσεις και οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

https://www.newsit.gr/

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛΑΣ μετά από ενημέρωση που έλαβε το πρωί της Πέμπτης για μια γυναίκα νεκρή στη μέση του δρόμου στο Μενίδι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κοντ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με γύψο στο αριστερό της χέρι εμφανίστηκε στα Δικαστήρια του Βόλου μια ηλικιωμένη γυναίκα – θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον επί 60 χρόνια σύζυγό της, που αν και δήλωσε ότι συ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ στη Μεσσηνία, το πρωί της Πέμπτης 16 Μαΐου, καθώς ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ένας άνδρας, η σορός του οποίου βρισκόταν μέσα σε πηγάδι, στην περιοχή της Μεσσήνης . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την παραπομπή σε δίκη όλων των κατηγορουμένων για τη δεύτερη δικογραφία που αφορά στη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης από τον Κολωνό, ζητεί με πρότασή του προς το αρμόδιο δικαστ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Σε ανακοίνωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας, αναφέρονται τα εξής:   Το στρατηγείο του εκλογικού αγώνα, το Εκλογικό Κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα ξεκινά από την Πέμπτη 16 Μαΐου τη λειτουργία του. Στελ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ιδιαίτερη επιτυχία και σε συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 12 Μαΐου 2024 στις 11.30 το πρωί, η ανοιχτή εκδήλωση - βράβευση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας καθώς και των Εφορειών Αρχα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά το πρωί της Τετάρτης 15 Μαϊου στην κατάμεστη από κόσμο κεντρική αίθουσα του πολυχώρου των Παλαιών Σφαγείων το Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου «Για
Image
Image

Search