ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 81χρονο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (7/5) στη Ραφήνα και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Χρυσόστομου Σμύρνης που είχε σαν αποτέλεσμα ένας 81χρονος άνδρας να χάσει τη ζωή του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, η οδηγός ενός ΙΧ φέρεται να προσπάθησε να παρκάρει καλύτερα το όχημά της, το οποίο όμως συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο το οποίο παρέσυρε τον ηλικιωμένο άνδρα.

Στο σημείο έφτασε άμεσα μηχανή του ΕΚΑΒ για να δώσει τις πρώτες βοήθειες και ασθενοφόρο που μετέφερε τον 81χρονο σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αστυνομικοί συλλέγουν πληροφορίες από μάρτυρες αλλά και από κάμερες που βρίσκονται στο σημείο προκειμένου να ερευνήσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία.

https://www.zougla.gr/

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

: Ο Βαγγέλης Καραχάλιος και η παράταξη Δημοκρατική Συνεργασία Μηχανικών αναδείχθηκαν μεγάλη νικητές στις εκλογές του ΤΕΕ Δυτ. Ελλάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παράταξη του νυν π . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ὁ μακαριστός Μητροπολίτης πρ. Πατρῶν Νικόδημος Βαλληνδρᾶς, ἒφερε τό ὂνομα τοῦ Κηδευτοῦ τοῦ Σωτῆρος ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ Νικοδήμου, τοῦ κρυφοῦ μαθητοῦ τοῦ Κυρίου καί Μυροφόρου. •Τήν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) ανακοινώνονται τα εξής: Συνεπείς με την πολιτική μας κατεύθυνση που μας υπαγορεύει να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των παιδιών . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στην μάχη των προαγωγικών εξετάσεων από σήμερα Δευτέρα 20 Μαϊου, οι μαθητές της Α’ και της Β΄Λυκείου και των απολυτηρίων εξετάσεων οι μαθητές της Γ’ Λυκείου. Ειδικότερα ξεκινούν σή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

: Ο Βαγγέλης Καραχάλιος και η παράταξη Δημοκρατική Συνεργασία Μηχανικών αναδείχθηκαν μεγάλη νικητές στις εκλογές του ΤΕΕ Δυτ. Ελλάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παράταξη του νυν προέδρου Βαγγέλη Καρα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ὁ μακαριστός Μητροπολίτης πρ. Πατρῶν Νικόδημος Βαλληνδρᾶς, ἒφερε τό ὂνομα τοῦ Κηδευτοῦ τοῦ Σωτῆρος ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ Νικοδήμου, τοῦ κρυφοῦ μαθητοῦ τοῦ Κυρίου καί Μυροφόρου. •Τήν παραμονή τῆς ἑορτῆς
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) ανακοινώνονται τα εξής: Συνεπείς με την πολιτική μας κατεύθυνση που μας υπαγορεύει να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών
Image
Image

Search