ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία: Αυτοκτόνησε με τις αναθυμιάσεις από την μηχανή του

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 48χρονος στο Ηράκλειο, μέσα στο σπίτι του στην περιοχή της Κνωσού.

Τον άνδρα αναζητούσαν τα συγγενικά του πρόσωπα καθώς δε απαντούσε στα τηλεφωνήματα τους και όταν μπήκαν στο σπίτι του τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του.

 

Είχε κλείσει πόρτες και παράθυρα και είχε ανάψει τη μηχανή του με αποτέλεσμα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατος του να επέλθει από τις αναθυμιάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, στο σπίτι οι αστυνομικοί βρήκαν και ένα ιδιόχειρο σημείωμα που εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους προχώρησε σε αυτή την πράξη.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Health4EUKids και της εφαρμογής και υλοποίησης του Πακέτου Εργασίας 5 - Work Package 5 (W.P. 5) “GRUNAU MOVES” έγινε η δράση “Χάρτης κίνησης . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε κάθε ενήλικο θύμα ενδοοικογενειακής βίας, ανεξαρτήτως φύλου, σε ολόκληρη τη χώρα, θα χορηγείται πλέον το Panic Button, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Προστα . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ο  Σύλλογος  Εθελοντών Αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Π  «Ο Άγιος Ανδρέας» και την Περιφέρεια Δυτικής   Ελλάδος  προγραμματίζει  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο γνωστοποιείται ότι κλείνει οριστικά, με σταθερή κατασκευή, από την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024, η είσοδος οχημάτων στο μόλο της Αγίου Νικολάου. "Παρακαλούνται οι οδηγοί να α . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Health4EUKids και της εφαρμογής και υλοποίησης του Πακέτου Εργασίας 5 - Work Package 5 (W.P. 5) “GRUNAU MOVES” έγινε η δράση “Χάρτης κίνησης” με τους μαθητές κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο γνωστοποιείται ότι κλείνει οριστικά, με σταθερή κατασκευή, από την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024, η είσοδος οχημάτων στο μόλο της Αγίου Νικολάου. "Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν τα σταθμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εν όψει της έναρξης της θερινής τουριστικής περιόδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος επισκέφτηκε τον αερολιμένα του Αράξου, την Παρασκευή, 17 Μάϊου 2024, όπου τ
Image
Image

Search