ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάνω από 700 καταγγελίες για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας μέσα στο Πάσχα

Πάνω από 700 καταγγελίες έγιναν στην Άμεση Δράση για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, μέσα σε μία εβδομάδα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από την Δευτέρα 29 Απριλίου (Μεγάλη Δευτέρα) ως την Κυριακή 5 Μαΐου (Κυριακή του Πάσχα) έγιναν 752 καταγγελίες και πραγματοποιήθηκαν 278 συλλήψεις.

Επίσης, σε 66 θύματα ενδοοικογενειακής βίας χορηγήθηκε το panic button ενώ 14 γυναίκες μεταφέρθηκαν σε δομές με οχήματα της ΕΛΑΣ. Όσον αφορά την νεανική παραβατικότητα και τη βία μεταξύ ανηλίκων, έγιναν 6.782 έλεγχοι, 152 συλλήψεις και 193 παραβάσεις.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εν όψει της έναρξης της θερινής τουριστικής περιόδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος επισκέφτηκε τον αερολιμένα του Αράξου, την Παρασκευή, 1 . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την τελευταία του πνοή άφησε το απόγευμα της Δευτέρας προδομένος από την καρδιά του ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας Ανδρέας Ρηγόπουλος, ιδιοκτήτης του Καραμελόκοσμου. Ο άτυχος ά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Η χρήση και διακίνηση ναρκωτικών, μαζί με τα αυξανόμενα φαινόμενα βίας εντός της σχολικής κοινότητας, φέρνουν συνεχώς στο προσ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, μια ημεδαπή γυναίκα, σε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εν όψει της έναρξης της θερινής τουριστικής περιόδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος επισκέφτηκε τον αερολιμένα του Αράξου, την Παρασκευή, 17 Μάϊου 2024, όπου τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την τελευταία του πνοή άφησε το απόγευμα της Δευτέρας προδομένος από την καρδιά του ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας Ανδρέας Ρηγόπουλος, ιδιοκτήτης του Καραμελόκοσμου. Ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε αδι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Η χρήση και διακίνηση ναρκωτικών, μαζί με τα αυξανόμενα φαινόμενα βίας εντός της σχολικής κοινότητας, φέρνουν συνεχώς στο προσκήνιο τα κοινωνικά π
Image
Image

Search