ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

‘Ιλον Μασκ: «Καμπανάκι» για το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας

«Η Ελλάδα είναι μια από τις δεκάδες χώρες που αντιμετωπίζει δημογραφικό πρόβλημα» σχολιάζει ο ‘Ιλον Μασκ σε ανάρτησή του, ενώ παραθέτει και άρθρο άγνωστης προέλευσης με τίτλο «Πληθυσμιακή κατάρρευση στην Ελλάδα».

 

Μάλιστα, το άρθρο εμφανίζει τη χώρα μας ως την πρώτη χώρα που θα υποστεί «πληθυσμιακή κατάρρευση», αποδίδοντας το σε ξαφνικούς θανάτους και ρεκόρ υπογονιμότητας. «Η καρδιακή ανεπάρκεια, τα εγκεφαλικά, οι θρόμβοι αίματος και ο καρκίνος μεταξύ και νέων αύξησαν τα ποσοστά θνησιμότητας στην Ελλάδα, ενώ τα επίπεδα γονιμότητας σε νεαρούς άνδρες και γυναίκες καταγράφουν το χαμηλότερο ποσοστό σε σχεδόν έναν αιώνα. Η προοπτική της πληθυσμιακής κατάρρευσης στην Ελλάδα είναι μια «ωρολογιακή βόμβα» και μια «εθνική απειλή» σύμφωνα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη», αναφέρεται επίσης στην ανάρτηση που εμπεριέχει η παρέμβαση του Ίλον Μασκ.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Θανατηφόρο τροχαίο με ένα νεκρό σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Πικέρμι. Η ώρα ήταν 01:35 όταν ο 62χρονος οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου που εκινείτο επί της Λεωφόρου Μαραθώνος, για άγνωστο μ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αφιερωμένη στην παραβολή των Δέκα Παρθένων, που συμβολίζει την πίστη και την προνοητικότητα, είναι η Μεγάλη Τρίτη.Σήμερα στις εκκλησίες της χώρας ψάλλεται το ξακουστό τροπάριο της . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με 24ωρη απεργία και συγκεντρώσεις την Μ. Τετάρτη 1η Μαΐου, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, γιορτάζουν την Εργατική Πρωτομαγιά, που η επίσημη αργία τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε η μητέρα ενός 5χρονου αγοριού για τις δασκάλες του νηπιαγωγείου που φοιτά το παιδί της. Όπως ανέφερε, τον εκφόβισαν και τον κούρεψαν χωρίς τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα, Μ. Τρίτη 30 Απριλίου, θα πραγματοποιηθούν εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης στην περιοχή της Εγλυκάδας. Λόγω των εργασιών από τις 8.30 π.μ. έως τις 2 μ.μ. θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στην σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πού θα γίνουν δωρεάν rapid test σήμερα Μ. Τρίτη 30 Απριλίου: ΑΧΑΪΑ    Ανοιχτή Δειγματοληψία στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Ανδρέα Πατρών (08:00 έως 20:00)Ανοιχτή Δειγματοληψία στο Πανεπιστημιακό Ν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην προσφορά 250 φωτιστικών σωμάτων, για την κάλυψη των αναγκών φωτισμού του περιβάλλοντος χώρου του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», προχώρησε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.  Στην διαδι
Image
Image

Search