ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ραγκούσης: Πρόβλημα αν συνεχίσουμε συνεντεύξεις μόνο για τα εσωκομματικά όπως αυτή του κ. Κασσελάκη

Ως «οικογενειακό διπλό στο οποίο δεν έχει σημασία ποιος κέρδισε αλλά σημασία έχει το τι θα κάνουμε στο πρωτάθλημα» χαρακτήρισε όσα συνέβησαν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος σημείωσε ότι θα είναι πρόβλημα αν συνεχιστούν οι συνεντεύξεις για εσσωκοματικά ζητήματα όπως αυτή που έδωσε χθες, Δευτέρα, στην "ΕΡΤ" ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Εγώ νομίζω ότι δεν υπάρχει νικητής στη διαδικασία. Εάν εμείς πολύ σύντομα δεν σας οδηγήσουμε να μας προσκαλείτε σε συνεντεύξεις περιλαμβανομένου του κ. Κασσελάκη γιατί και χθες για τα εσωκομματικά μίλησε στην "ΕΡΤ", για να συζητάμε την πολιτική επικαιρότητα και τις προτάσεις μας, θα συνεχιστεί ένα πρόβλημα που δεν θα μας βοηθήσει στις ευρωεκλογές» είπε στον "ΣΚΑΪ" ο κ. Ραγκούσης.

Όπως σημείωσε «ο κ. Κασσελάκης έχει εκλεγεί πρόεδρος για μια πλήρη θητεία. Να πάνε όλα καλά στις ευρωεκλογές και αυτό το πράγμα να μας δώσει τη δυνατότητα για τα επόμενα βήματα».

Όσον αφορά την επιστολή του Αλέξη Τσίπρα για επανεβεβαίωση του κ. Κασσελάκη, ο Γιάννης Ραγκούσης παρατήρησε ότι «το θέμα το είχε ανοίξει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ» προσθέτοντας ότι «δεν είπαμε ούτε ότι είναι υπο επιτροπεία, ούτε ότι είναι υπό προθεσμία ο κ. Κασσελάκης».

«Αν η ΝΔ χάσει 15 μονάδες στις ευρωεκλογές θα το αγνοήσει; Αν το ΠΑΣΟΚ δεν έρθει δεύτερο θα το αγνοήσει; Εμείς γιατί να αγνοήσουμε το αποτέλεσμα; Αυτό αποκλείσαμε με την απόφαση του συνεδρίου» πρόσθεσε ο κ. Ραγκούσης

Παραδέχθηκε, πάντως, ότι «είχε μερικές στιγμές πολύ αρνητικές το συνέδριο» για να προσθέσει ότι «όλοι θυμόμαστε το παράδειγμα του ΠΑΣΟΚ το 1996, υπήρξε συνέδριο και παρόλα αυτά πήγε δύο μήνες μετά και κέρδισε τις εκλογές. Το ότι έγινε ένα συνέδριο που είχε αρνητικές πλευρές δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να τα ξεπεράσουμε αυτά».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου, περιόδευσε σήμερα στη Λέσβο, συνοδευόμενη από τον Βουλευτή Λέσβου Χαράλαμπο Αθανασίου, τον Βου . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (1/6) στα νότια του νομού Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην περιοχή της Άρβης. Άγνωστο πώς, ένα μικρό αγοράκι ηλικίας 6 . . .
LIFE STYLE

Βγήκε από τη ΜΕΘ ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας και πλέον νοσηλεύεται σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας. Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλευόταν από τις 28 Μαρτ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Συνολικά 96.529.286 ευρώ θα καταβληθούν σε 106.596 δικαιούχους, από τις 3 έως τις 7 Ιουνίου 2024, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e- ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι λουόμενοι, σήμερα το μεσημέρι, στην Πλαζ, όταν ένας άνδρας περίπου 40 χρονών, κυκλοφορούσε γυμνός. Στην παραλία υπήρξε αναστάτωση και αμέσως κλήθηκε η αστυνομία, που το
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του  Γ΄Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας άνδρας, διότι σε αστυνομικόέλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε,  διαπιστώθηκε ότι οιπι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άγνωστοι έσπασαν χθες βράδυ το εκλογικό περίπτερο της ΝΔ που βρίσκεται στην πλατεία Γεωργίου. Η ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας εξέδωσε ανακοίνωση καταγγέλλοντας την επίθεση. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  Οι ‘‘γνωστοί άγνωστοι
Image
Image

Search