ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σβίγκου: Η προσπάθεια συγκάλυψης ναυάγησε - Η κατάρρευση έχει ήδη ξεκινήσει

«Χθες ο Κ. Μητσοτάκης προσπάθησε να το παίξει... πολέμιος των συμφερόντων, με αλαζονεία, ψεύδη, ύβρεις».

Αυτό αναφέρει σε ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ράνια Σβίγκου.

Και προσθέτει: "Όσο κι αν κάλυψε τον Κ. Καραμανλή, όσους δικούς του κι αν παραιτήσει, δεν θα γλυτώσει από τις ευθύνες του. Η προσπάθεια συγκάλυψης ναυάγησε. Η κατάρρευση έχει ήδη ξεκινήσει".

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τη Συμφωνία των Πρεσπών να καταστρατηγείται και να κινδυνεύει, οι δύο ηγέτες που την οραματίστηκαν και την έκαναν πράξη, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Ζόραν Ζάεφ αναλαμβάνουν πρωτοβουλ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο πλαίσιο της προεκλογικής καμπάνιας της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ για τις επικείμενες Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024 θα βρεθεί στην Πάτρα σήμερα η Έφη Αχτσιόγλου, Βουλεύτρια Δυτικού Το . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την Τετάρτη το πρωΐ πρόκειται να συναντηθούν Κώστας Πελετίδης και Χριστίνα Αλεξοπούλου. Ο Δήμαρχος Πατρέων είχε ζητήσει από καιρό συνάντηση με την υφυπουργό Μεταφορών και τελικά τ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη "Πάτρα Ενωμένη" αναφέρει: Καταθέσαμε τέσσερα ερωτήματα προς τη Δημοτική Αρχή, στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πατρέων στις 13/5/2024. Πότε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο πλαίσιο της προεκλογικής καμπάνιας της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ για τις επικείμενες Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024 θα βρεθεί στην Πάτρα σήμερα η Έφη Αχτσιόγλου, Βουλεύτρια Δυτικού Τομέα Αθηνών της ΝΕΑΣ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την Τετάρτη το πρωΐ πρόκειται να συναντηθούν Κώστας Πελετίδης και Χριστίνα Αλεξοπούλου. Ο Δήμαρχος Πατρέων είχε ζητήσει από καιρό συνάντηση με την υφυπουργό Μεταφορών και τελικά το ραντεβού κλείστηκε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Μια ιδιαίτερα σημαντική, όσο και συγκινητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Νεστορίδειο Μέλαθρο  Ρόδου με τη βράβευση από το Δήμο, ενός κορυφαίου βετεράνου δημοσιογράφου τακτικού μέλους της ΕΣΗΕΠΗΝ κα
Image
Image

Search