ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καυγάς Γεωργιάδη-Βελόπουλου: «Παρακαλούσες τον Σαμαρά να έρθεις ΝΔ» – «Είσαι γλείφτης»

Άναψαν τα αίματα στη Βουλή μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Κυριάκου Βελόπουλου με τους δύο άνδρες να ανταλλάσσουν βαριές προσωπικές αναφορές και χαρακτηρισμούς όπως γλείφτης και υπηρέτης του συστήματος . 

Όλα άρχισαν όταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, αναφέρθηκε σε παλαιότερους χαρακτηρισμούς του Άδωνι Γεωργιάδη κατά της Νέας Δημοκρατίας.  

 

«Κυριάκο Βελόπουλε αφού ήθελες να το κάνεις προσωπικό, να είσαι έτοιμος να το ακούσεις. Αν αρχίσω να αναφέρω δηλώσεις κατά της ΝΔ πριν το 2014 θα βρω χίλιες. Όμως εσένα δεν σε ξέρει κανένας καλύτερα από εμένα. Ποιος ξέρει καλύτερα από εμένα πόσο παρακαλούσες τον Σαμαρά το ‘14 να κατέβεις ευρωβουλευτής; Να ξέρει ο λαός ότι δεν είσαι στη Νέα Δημοκρατία επειδή σε έκοψε ο Σαμαράς.

Το σόου το έκανες για να κοροϊδέψεις τον κόσμο. Εμένα δεν μπορείς να με κοροϊδεύεις. Αμφιβάλλω καν αν είχες φίλο στο τρένο στα Τέμπη όπως λες. Μάλλον ψέμα και αυτό. Σε μένα θα μιλάς με σεβασμό, γιατι σε ξέρω καλά καλά, άρα θα είσαι προσεκτικός. Παρακαλούσες και σε κόψανε και σου έκατσε να γίνεις τώρα αρχηγός» απάντησε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο  πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης απάντησε αποκαλώντας τον κ. Γεωργιάδη «κουβαλητή του συστήματος». Ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος αρνήθηκε να κατέβει τότε με τον Αντώνη Σαμαρά λόγω ΑΟΖ. Και συνέχισε ανταποδίδοντας τα «καρφιά» προς τον υπουργό Υγείας λέγοντας: «Εμένα δεν θα μου κουνάς το δάχτυλο, γιατί όταν σε φτύνουν νομίζεις ότι βρέχει. Ο άνθρωπος που παρακαλάει για να γίνει βουλευτής, δείχνει εμένα. Η Νέα Δημοκρατία είναι η ντροπή της δεξιάς. Αυτός είσαι συκοφάντης και γλείφτης του συστήματος».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Ιερά Μητρόπολη Πατρών σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Τό Μέγα Σάββατο τό πρωί, στούς κατάμεστους ἀπό εὐσεβεῖς Χριστιανούς Ναούς τῶν Πατρῶν, ἐτελέσθη ἡ Θεία Λειτουργία τοῦ Μεγάλου . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ένας άνδρας 62 ετών καιπατέρας δύο παιδιών, εντοπίστηκε νεκρός το Μ.Σάββατο σε στάβλο από γείτονά του, στη θέση Αγριλιά Βασιλικού. Δίπλα του βρέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα, ενώ ο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αιματηρή συμπλοκή νεαρών ατόμων για προσωπικές διαφορές σημειώθηκε σήμερα στη Λευκάδα. Ένας 26χρονος έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά τον 23χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Π . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσω ανάρτησης στα social media ο Σταμάτης Κραουνάκης γνωστοποίησε πως πέθανε η Άννα Παναγιωτοπούλου, σε ηλικία 76 ετών.Χαρακτηριστικά ο συνθέτης έγραψε πως «Έφυγε η Άννα», ενώ σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Ιερά Μητρόπολη Πατρών σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Τό Μέγα Σάββατο τό πρωί, στούς κατάμεστους ἀπό εὐσεβεῖς Χριστιανούς Ναούς τῶν Πατρῶν, ἐτελέσθη ἡ Θεία Λειτουργία τοῦ Μεγάλου Βασιλείου καί ἡ πρώτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ένας άνδρας 62 ετών καιπατέρας δύο παιδιών, εντοπίστηκε νεκρός το Μ.Σάββατο σε στάβλο από γείτονά του, στη θέση Αγριλιά Βασιλικού. Δίπλα του βρέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα, ενώ ο ίδιος έφερε τραύματα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής: Μεγάλο Σάββατο 04/05/2024: 09.00 - 15.00Κυριακή του Πάσχα 05/05/2024: ΑργίαΔευτέρα 06/05/2024: Αρ
Image
Image

Search