ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρωεκλογές 2024: Ο Νίκος Παπαδημάτος Πρόεδρος της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της Ν.Δ. στην Αχαΐα

Σε ανακοίνωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας αναφέρονται τα εξής:

Ένας πολιτικός με πολύχρονη δράση, αποτελεσματικότητα και ουσιαστική προσφορά από όποιο μετερίζι και αν υπηρέτησε αναλαμβάνει Πρόεδρος της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της Νέας Δημοκρατίας για τη δύσκολη αναμέτρηση των Ευρωεκλογών στην Αχαΐα.

Πρόκειται για τον πρώην Βουλευτή Νίκο Παπαδημάτο ο οποίος συνδέει το όνομά του με τα 50 χρόνια της λαμπρής ιστορίας της Νέας Δημοκρατίας.

Μέλος του πρώτου εκτελεστικού γραφείου της ΟΝΝΕΔ το 1974, ιδρυτής της φοιτητικής παράταξης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, πρώην Βουλευτής είναι μερικοί από τους σταθμούς της πενηντάχρονης πορείας του εμβληματικού στελέχους μας και η πρόταση του Προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνη Κουνάβη προς την κεντρική διοίκηση και τη γραμματεία οργανωτικού έτυχε εντυπωσιακής αποδοχής και από αύριο Μεγ. Δευτέρα ο κ. Νίκος Παπαδημάτος αναλαμβάνει επικεφαλής του εκλογικού αγώνα.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν τα μέλη της επιτροπής που μαζί με τους Βουλευτές, τους Πολιτευτές, τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π., τους Τομεάρχες και τους εθελοντές ξεκινούν τη συναρπαστική εκλογική προσπάθεια των Ευρωεκλογών.

Όλοι μαζί με αποφασιστικότητα θα απευθυνθούμε σε όλους τους πολίτες της Αχαΐας, παρουσιάζοντας τον απολογισμό του κυβερνητικού έργου και το όραμα της Νέας Δημοκρατίας για την Ευρώπη.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κατάφερε και έχτισε βήμα βήμα και πάλι της αξιοπιστία της Ελλάδας στην Ευρώπη.

Με εκδηλώσεις διαλόγου, επισκέψεις, σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα, ανοιχτές συζητήσεις θα εξηγήσουμε τη σημασία των Ευρωεκλογών και θα πούμε στον κόσμο γιατί είναι πολύ σημαντικό η Νέα Δημοκρατία να είναι ισχυρή.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Άνοιξε σήμερα, 12 Μαϊου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής για τα σχολεία, προκειμένου, με ευθύνη των Διευθυντών, να αναρτηθεί το πρόγραμμα των προαγω . . .
LIFE STYLE

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαντώ Γαστεράτου, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνει για τρίτη φορά μαμά. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός θα φέρει στον κόσμο τον τρίτο καρπό του έρωτά της . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με χρυσό σκόρερ και ήρωα τον Ντούνη, η Κ19 της Παναχαϊκής επικράτησε με 3-2 του Καμπανιακού στην παράταση, στον ημιτελικό του πρωταθλήματος της Super League 2 στα Προσφυγικά. Το σ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

"Ψέματα και ασύστολη κινδυνολογία", καταλογίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή τα όσα είπε σχολιάζοντας τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σεισμός μεγέθους 3,4 της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 19.17 ώρα το απόγευμα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο σεισμός σημειώθηκε 4χλμ. νοτιοδυτικά της Αμαλιάδας με εστιακό βάθος 5 χλμ., όπου έγ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας και Ηλείας συνελήφθησαν τέσσερα άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά πέντε νέες δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω τεχνικών εργασιών που πραγματοποιεί ο Διαχειριστής της Υποδομής (Ο.Σ.Ε.) στον Προαστιακό της Πάτρας, από τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και μέχρι ο
Image
Image

Search