ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στ. Κασσελάκης: Άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα για να αφήσουν το «απειλητικό» τους μήνυμα - Δεν φοβάμαι

Άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα αναφέρει σε ανάρτησή του που έγινε αργά το βράδυ ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Σήμερα άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα για να αφήσουν το “απειλητικό” τους μήνυμα» αναφέρει και προσθέτει «Να τους ενημερώσω: -Δε φοβάμαι. Δε σταματώ».

Ολόκληρη η ανάρτηση:

Σήμερα άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα για να αφήσουν το «απειλητικό» τους μήνυμα.
Να τους ενημερώσω:
-Δε φοβάμαι.
-Δε σταματώ.
-Γυρίζω όλη την Ελλάδα και θα τη γυρίσω από άκρη σε άκρη. Θα αγκαλιάσω όλους τους πολίτες, όπου κι αν ανήκουν πολιτικά, θα μεταφέρω το μήνυμα για μια καλύτερη ζωή.
-Το κίνημα που δημιουργείται αυτή τη στιγμή κατά της αλαζονείας, της συγκάλυψης και της παρακμής στη χώρα μας δεν έχει επιστροφή.
Μόνο θα μεγαλώνει μέρα – μέρα.

https://www.ertnews.gr/

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Προβάδισμα 16,9 μονάδων για τη Νέα Δημοκρατία στην εκτίμηση αποτελέσματος για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου δίνει η τελευταία δημοσκόπηση της εταιρείας Marc που έγινε για λογαρια . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 27χρονος Παλαιστίνιος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε, βίασε, μαχαίρωσε και έδεσε χειροπόδαρα με ένα πανί την 33χρονη στην Ομόνοια, κρατ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Τη θλίψη της για το θάνατο του πρώην Προέδρου της και ιστορικού στελέχους της Ανδρέα Πανταζάτουεκφράζει η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας.Σε μή . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Αστυνομία του Βερολίνου ταυτοποίησε και συνέλαβε προσωρινά την περασμένη Δευτέρα δύο άτομα, ως ύποπτα για συμμετοχή στα επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ οπαδών των Παναθηναϊκού . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην αχαϊκή πρωτεύουσα ενόψει των Ευρωεκλογών. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πραγματοποίησε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Τριών Συμμάχων, στην
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Αίγιο περιόδευσε το απόγευμα της Παρασκευής ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. «Φανταστείτε τι ασυδοσία και τι αλαζονεία θα ζήσουμε τα επόμενα τρία χρόνια. Για ό,τι συμβαί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη προκαλεί στην Πάτρα και όχι μόνο, η είδηση θανάτου του γνωστού επιχειρηματία στο χώρο των κατασκευών και πρώην Προέδρου της ΝΟΔΕ Αχαΐας ΝΔ Ανδρέα Πανταζάτου. Την είδηση γνωστοποίησε με μια
Image
Image

Search