ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βρούτσης: «Ουδείς Ελληνας νοσηλεύεται ή συνελήφθη»

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος βρίσκεται στο Βερολίνο ως εκπρόσωπος της ελληνικής Κυβέρνησης, δήλωσε σχετικά με τα όσα συνέβησαν εχθές (25/5) το βράδυ στην γερμανική πόλη, όπου διεξάγεται το φάιναλ φορ της Euroleague:

«Από νωρίς το πρωί, με τη βοήθεια της Πρέσβειρας μας στο Βερολίνο, Μάρας Μαρινάκη, κινηθήκαμε συντονισμένα για να εξακριβώσουμε από τις γερμανικές αρχές τί ακριβώς συνέβη στα επεισόδια που έλαβαν χώρα τα ξημερώματα.

Έπειτα από πολύωρες επαφές επιβεβαιώνουμε επίσημα ότι ουδείς Έλληνας βρίσκεται ανάμεσα σε νοσηλευόμενους ή σε συλληφθέντες.

Όσοι Έλληνες προσήχθησαν αφέθηκαν ελευθεροι, ενώ όσοι δέχθηκαν πρώτες βοήθειες υπέγραψαν υπεύθυνες δηλώσεις και αποχώρησαν».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. κάνοντας γνωστά τα στοιχεία του άνδρα που προσπάθησε να πάρει από ηλικιωμένη 175.000 ευρώ Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα επίθεσης σε χώρο εργασίας φαίνεται πως έπεσε ένας νεαρός εργαζόμενος από συνάδελφό του. Σύμφωνα με πληροφορίες του PatrisNews, το περιστατικό που συνέβη σε υπηρεσία του Πύργο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μια μικρή λεπτομέρεια μπορεί να φέρει τα άνω κάτω σε πολλά νοικοκυριά που λαμβάνουν το επίδομα παιδιού, το γνωστό Α21. Ειδικότερα, ο ΟΠΕΚΑ πρόκειται να προχωρήσει σε συγκεκριμένες . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόταση για εκλογική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ , Νίκος Παππάς μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος». «Υπάρχει ανάγκη να ξεκινήσει μια προγραμμα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. κάνοντας γνωστά τα στοιχεία του άνδρα που προσπάθησε να πάρει από ηλικιωμένη 175.000 ευρώ Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα επίθεσης σε χώρο εργασίας φαίνεται πως έπεσε ένας νεαρός εργαζόμενος από συνάδελφό του. Σύμφωνα με πληροφορίες του PatrisNews, το περιστατικό που συνέβη σε υπηρεσία του Πύργου, έλαβε χώρα την πε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Υπέκυψε στα τραύματά του μετά από μια εβδομάδα από την ημέρα που τραυματίστηκε βαριά σε τροχαίο ατύχημα στην Πατρών – Πύργου στο ύψος της Παραλίας ο 44χρονος Δημήτρης Βασιλακόπουλος. Το μηχανάκι που ο
Image
Image

Search