ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τσίτσικας στο achaianews.gr: Υπό διάλυση οι αστυνομικές υπηρεσίες στην Πάτρα-Δεν υπάρχουν αστυνομικοί για την στελέχωση των βαρδιών!

Καταπέλτης είναι μιλώντας στο «achaianews.gr», ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαίας, τονίζοντας πως πρόσφατα απομακρύνθηκαν για ενίσχυση της ΕΛΑΣ στην Αθήνα 100 συνάδελφοί του και τώρα τους ακολουθούν άλλοι 15, αφήνοντας το υπουργείο την Πάτρα με ελάχιστο προσωπικό για μία σειρά φαινομένων που θέλουν άμεσα αντιμετώπιση και με τους διοικητές να μην έχουν προσωπικό για να συμπληρώνουν τις βάρδιες!.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χάρη Τσίτσικα:
«Συνεχίζεται η πάγια πολιτική του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που εφαρμόζεται το τελευταίο διάστημα των αποσπάσεων προκειμένου να ενισχυθούν οι αστυνομικές υπηρεσίες της Αττικής και άλλων περιοχών της Ελλάδας και αυτό έχει σαν συνέπεια, την αποδυνάμωση ακόμα περισσότερο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαίας καιν στην συνάντηση την Τετάρτη με τον υφυπουργό και του εκθέσαμε όλα τα γεγονότα και από κει και πέρα προειδοποιήσαμε ότι οι δικές μας υπηρεσίες είναι στα όρια της διάλυσης. Ο καθένας αναλαμβάνει πλέον και την πολιτική ευθύνη των πράξεών του. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη, αφού δεν μπορούν πλέον οι διοικητές των υπηρεσιών να βγάλουν υπηρεσίες και να κατανείμουν το προσωπικό τους όπως πρέπει, με δεδομένο ότι η Πάτρα είναι μία μεγαλούπολη με πολλά προβλήματα, με αθλητικές μεταδόσεις, με πορείες, διαμαρτυρίες, απεργίες, για τα οποία στοιχειωδώς δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε!»

Κωνσταντίνα Παλαιολόγου

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αιματηρή συμπλοκή νεαρών ατόμων για προσωπικές διαφορές σημειώθηκε σήμερα στη Λευκάδα. Ένας 26χρονος έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά τον 23χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Π . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσω ανάρτησης στα social media ο Σταμάτης Κραουνάκης γνωστοποίησε πως πέθανε η Άννα Παναγιωτοπούλου, σε ηλικία 76 ετών.Χαρακτηριστικά ο συνθέτης έγραψε πως «Έφυγε η Άννα», ενώ σ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται η τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα. ΗAφή του Αγίου Φωτός, η οποία συμβολίζει τη νίκη τ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 51 ετών άφησε ξαφνικά ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριοφυλάκων Παναγιώτης Χαρέλας ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στη Βέροια . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής: Μεγάλο Σάββατο 04/05/2024: 09.00 - 15.00Κυριακή του Πάσχα 05/05/2024: ΑργίαΔευτέρα 06/05/2024: Αρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο χορός, η μουσική, το τραγούδι, οι φορεσιές, οι εικόνες, οι μνήμες, οι παρουσίες και το χορευτικό αντάμωμα συγκροτημάτων συνθέτουν φέτος το παζλ των εκδηλώσεων που διοργανώνει την Τετάρτη 8 Μαΐου ο δ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με θρησκευτική κατάνυξη και πλήθος πιστών η περιφορά του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Αγγέλων – Α΄Κοιμητήριο της Πάτρας. Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι πιστοί συμπολίτες μας συμμετείχαν στις θρ
Image
Image

Search