ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα: Η ώρα των απολογιών για τη διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο

Ενώπιον των ανακριτικών Αρχών της Πάτρας, θα βρεθούν τμηματικά, από το μεσημέρι της Δευτέρας και μέχρι την Τετάρτη, οι συλληφθέντες για την σοκαριστική υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών σε σχολικό συγκρότημα της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Οι συλληφθέντες συνολικά ανέρχονται σε 19, ανάμεσά τους μαθητές και γονείς για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

 

Η διακίνηση ναρκωτικών από την εγκληματική οργάνωση, γινόταν ακόμα και μέσα στο σχολείο, αφού βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ζυγαριά ακριβείας, ποσότητες χασίς, κοκαΐνης και MDMA, αλλά και χρηματικό ποσό άνω των 4.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η ομάδα δρούσε στο σχολείο εδώ και ένα χρόνο. Τους τελευταίους μήνες οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τη δράση της και σε αυτό το διάστημα καταγράφηκαν 65 υποθέσεις.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λήγει σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου, η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για το Youth Pass που δίνει στους νέους ηλικίας 18 και 19 ετών οικονομική ενίσχυση ύψους 150 ευρώ. Δικαιούχοι είν . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (15/5) στο Καβούρι με αποτέλεσμα ένας 37χρονος να βρει τραγικό θάνατο.   Το ΙΧ ανετράπη στη συμβολή των οδών Κυβέλης . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στο Βέλγιο με έναν νέο νόμο που δίνει το δικαίωμα στους μαστροπούς να καταγγέλλουν τις ιερόδουλες, που αρνούνται να κάνουν σεξ με κάποιον πελάτη. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο Πατρέων κατά την διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου στο Δημαρχείο, οπότε και ανακοινώθηκε ότι εντός του 2024 ξεκινά η σύνδεση 7.000 κατοικιών στ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο Πατρέων κατά την διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου στο Δημαρχείο, οπότε και ανακοινώθηκε ότι εντός του 2024 ξεκινά η σύνδεση 7.000 κατοικιών στο δίκτυο αποχέτευσης
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Αγρίνιο και το Μεσολόγγι επισκέπτεται σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΑΑΤ Γιώργο Στρατάκ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Τετάρτη το πρωΐ πρόκειται να συναντηθούν Κώστας Πελετίδης και Χριστίνα Αλεξοπούλου.   Ο Δήμαρχος Πατρέων είχε ζητήσει από καιρό συνάντηση με την υφυπουργό Μεταφορών και τελικά το ραντεβού κλε
Image
Image

Search