ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μελάς στο achaianews.gr: Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση των έργων σε Αγίου Γεωργίου και Φρουρίου

Άρχισαν έστω και με καθυστερήσεις οι εργασίες για την ολοκλήρωση δύο βασικών έργων ανάπλασης στην Άνω Πόλη και ειδικότερα σε Αγίου Γεωργίου και στην Οδό Φρουρίου, με την τελευταία τα έργα να έχουν βαλτώσει για περίπου μία διετία, όπως παρουσιάσαμε πρόσφατα στο «achaianews.gr».

Την είδηση έκανε γνωστή μιλώντας στο «achaianews.gr» ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Έργων Παναγιώτης Μελάς, ο οποίος τόνισε:
«Στην Αγίου Γεωργίου ξεκίνησαν οι εργασίες και από Δευτέρα θα ξεκινήσουν τα συνεργεία και στην οδό Φρουρίου. Ο σχεδιασμός είναι να ολοκληρωθεί το κομμάτι στην Άνω Πόλη, από την Γερμανού προς το Κάστρο και να μείνουν τελευταία τα πεζοδρόμια της οδού Γερμανού. Αυτά θα τα κατασκευάσουμε τελευταία, ώστε να υπάρξει η λιγότερη όχληση για τους κατοίκους, τους επαγγελματίες και τους οδηγούς.»

Κωνσταντίνα Παλαιολόγου

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής μίλησε σε προεκλογική συγκέντρωση στην Καβάλα. «Καλώ τον ελληνικό λαό, εδώ από την Καβάλα, να μην επιλέξει με πυξίδα τον φόβο για τα χειρότε . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η φανταστική χρονιά του Αγιούμπ Ελ Κααμπί με τη φανέλα του Ολυμπιακού πιστοποιείται και με τις ατομικές διακρίσεις που λαμβάνει ο Μαροκινός επιθετικός. Μετά τον τίτλο του MVP στον . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η εικόνα του κατεστραμμένου εκλογικού περιπτέρου της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα,είναι πραγματικά αποτρόπαια. Προκαλεί όχι μόνο οργή, αλλά και απογοήτευση, το ότι κάποιοισυμπολίτες . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεγάλη συνέντευξη στην εφημερίδα «ΝΕΑ» παραχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις ευρωεκλογές. «Στις ευρωεκλογές πρέπει να ηττηθεί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η εικόνα του κατεστραμμένου εκλογικού περιπτέρου της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα,είναι πραγματικά αποτρόπαια. Προκαλεί όχι μόνο οργή, αλλά και απογοήτευση, το ότι κάποιοισυμπολίτες μας, πιθανώς νέοι ά
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι λουόμενοι, σήμερα το μεσημέρι, στην Πλαζ, όταν ένας άνδρας περίπου 40 χρονών, κυκλοφορούσε γυμνός. Στην παραλία υπήρξε αναστάτωση και αμέσως κλήθηκε η αστυνομία, που το
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του  Γ΄Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας άνδρας, διότι σε αστυνομικόέλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε,  διαπιστώθηκε ότι οιπι
Image
Image

Search