ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στο νοσοκομείο Ρίου 13χρονος που λιποθύμησε σε μπαρ από αλκοόλ

Οι ιδιοκτήτες ενός μπαρ συνελήφθησαν στη Ναύπακτο καθώς στο κατάστημα τους λιποθύμησε ένας ανήλικος από υπερβολική χρήση αλκοολούχων ποτών.

Πρόκειται για έναν 13χρονο ο οποίος φιλοξενούνταν σε φιλικό σπίτι στη Ναύπακτο, γι' αυτό και η αστυνομία συνέλαβε και τον πατέρα του φίλου του 13χρονου που φιλοξενούσε το παιδί.

Ο 13χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου όπου νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Στο πλευρό του είναι οι γονείς του που στο μεταξύ ειδοποιήθηκαν.

Η αστυνομία κατέσχεσε και ποτά από το εν λόγω μπαρ προκειμένου να ελεγχθούν.

https://www.aixmi-news.gr

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στις φυλακές Γρεβενών αναμένεται να μεταφερθεί σήμερα ο 37χρονος δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής. Ο στυγνός δολοφόνος βρισκόταν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας κάτω από δρακόντε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Κάτω Αχαΐα αλλα και στην ευρύτερη περιοχή από τον είδηση του θανάτου του Διονύση Γκοτσούλια, που διετέλεσε Δήμαρχος Κ. Αχαϊας από το 1995 έως το 2010.  Ο 69χρονος έχασε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στήν ἱστορική συνοικία τοῦ Βλατεροῦ Πατρῶν, ὑπάρχει Πλατεία, ἡ ὁποία φέρει τό ὂνομα τοῦ Ἣρωα τῆς Ἑλληνικῆς Ἐπαναστάσεως, Ὀδυσσέως Ἀνδρούτσου, ὃπου καί ἡ προτομή του. Κάθε χρόνο στ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα ΓΕΛ οι Πανελλήνιες εξετάσεις έχουν ολοκληρωθεί και από σήμερα Δευτέρα (17.06.2024) αρχίζουν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων και των αγωνισμάτων. Πιο συγκεκριμένα, οι εξετάσ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Κάτω Αχαΐα αλλα και στην ευρύτερη περιοχή από τον είδηση του θανάτου του Διονύση Γκοτσούλια, που διετέλεσε Δήμαρχος Κ. Αχαϊας από το 1995 έως το 2010.  Ο 69χρονος έχασε τη μάχη με δύσκολη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στήν ἱστορική συνοικία τοῦ Βλατεροῦ Πατρῶν, ὑπάρχει Πλατεία, ἡ ὁποία φέρει τό ὂνομα τοῦ Ἣρωα τῆς Ἑλληνικῆς Ἐπαναστάσεως, Ὀδυσσέως Ἀνδρούτσου, ὃπου καί ἡ προτομή του. Κάθε χρόνο στόν Ἱερό Ναό τοῦ Ἁγίο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που συνεδρίασε, αποφάσισε να προτείνει στους Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας συγκέντρωση έξω από το Συμβούλιο της
Image
Image

Search