ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αίγιο: "Έσβησε" ενώ έβλεπε το final four στην τηλεόραση

Τραγική κατάληξη είχε η επίσκεψη 57χρονου σε φιλικό σπίτι στο Αίγιο για την παρακολούθηση του αγώνα μπάσκετ και αισθάνθηκε δυσφορία.

Ο φίλος του έσπευσε να τον βάλει στο αμάξι, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ να περιμένει στο δρόμο όπου και τον παρέλαβε, αλλά τελικά παρά τις προσπάθειες του πληρώματος ο 57χρονος κατέληξε.

Home

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Είμαι έτοιμος να αξιολογηθώ ανά πάσα στιγμή από τη βάση της προοδευτικής παράταξης (…) Αν ο κόσμος θέλει κάτι άλλο θα το επιλέξει», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ν . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ένας 16χρονος συνελήφθη επ' αυτοφώρω το Σάββατο το βράδυ στην περιοχή της Κηφισιάς και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, για ληστεία κατά συνα . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με εντολή του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη, απομακρύνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην διευθυντής της ΚΟ του κόμματος Θανάσης Θεοχαρόπουλος, σύμφωνα με ανακοίνωση του ίδιου. Η ανακοίνωση . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σημαντική αύξηση έναντι του στόχου εμφανίζουν τα έσοδα από φόρους το διάστημα Ιανουαρίου - Μαΐου του 2024, σύμφωνα με τα στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού, σε τροποποι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν αύριο Τρίτη 18 Ιουνίου. Λόγω των εργασιών από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι αύριο, από τις 8.30 π.μ. έως τις 2.30 μ.μ., θα υπάρχει πλήρης διακοπή υδροδό
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις φυλακές Γρεβενών μεταφέρεται σήμερα, Δευτέρα, ο 37χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει και δολοφόνησε την 11χρονη Βασιλική στην Ηλεία. Ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος βρισκόταν στην Αστυνομική Διεύθυνση
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον αγωνιστή του 1821, Οδυσσέα Ανδρούτσο που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 18 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 198 χρόνων από
Image
Image

Search