ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναγνωστόπουλος: Ενδελεχείς οι έλεγχοι για την αντιμετώπιση της αισχροκέρδειας

«Οι έλεγχοι είναι τακτικοί, είναι συνεχείς, επαναλαμβάνονται πολλές φορές στις ίδιες επιχειρήσεις. Οι παραβάτες μπαίνουν σε μία λίστα στην οποία έχουν προτεραιότητα για επανέλεγχο, προκειμένου να είμαστε βέβαιοι ότι έχουν συμμορφωθεί μετά την επιβολή των προστίμων».

Αυτό σημείωσε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, μιλώντας σήμερα στο ΕΡΤNews για τους ελέγχους οι οποίοι γίνονται στην αγορά προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα φαινόμενα αισχροκέρδειας.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση «ήδη δουλεύουν και έχει αρχίσει αυτό να εμφανίζεται στην αγορά, σε διάφορες κατηγορίες προϊόντων και το βλέπουν πλέον και οι καταναλωτές».

real.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανάρτηση για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του πρωθυπουργού της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο, το μεσημέρι της Τετάρτης (15.5.24), έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα . . .
LIFE STYLE

Αισιόδοξοι εμφανίζονται οι θεράποντες γιατροί για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος νοσηλεύεται στο Τζάνειο μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το πρωί τη . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν μετά από συνεδρίαση της σλοβακικής κυβέρνησης σε τοποθεσία έξω από την Μπρατισλάβα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο TASR, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πλ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σεισμός μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στο Λασίθι, σε θαλάσσια περιοχή. Εκ μέρους των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του Ενιαίου Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου, το Γ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κρίσιμα θέματα που αφορούν την Αχαΐα με σκοπό την ανάπτυξη του νομού και τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη συζήτησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Φωκίων Ζαΐμης με τον Γενικό Γραμματέα Αυτοδιοί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο Πατρέων κατά την διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου στο Δημαρχείο, οπότε και ανακοινώθηκε ότι εντός του 2024 ξεκινά η σύνδεση 7.000 κατοικιών στο δίκτυο αποχέτευσης
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Αγρίνιο και το Μεσολόγγι επισκέπτεται σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΑΑΤ Γιώργο Στρατάκ
Image
Image

Search