ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μαγιόρκα - Ρεάλ 0-1: Ο Τσουαμενί την κράτησε ασφαλή στην κορυφή

Η Ρεάλ έκανε το καθήκον της στις Βαλεαρίδες Νήσους και το 1-0 κόντρα στη Μαγιόρκα για την 31η αγωνιστική της La Liga την κράτησε μακριά από τον ανταγωνισμό του τίτλου, μία εβδομάδα πριν αντιμετωπίσει τη μοναδική ομάδα που μπορεί να την κυνηγήσει, την Μπαρτσελόνα.

Οι "μερένγκες" εμφανίστηκαν κουρασμένη από το επικό παιχνίδι κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, αν και παρατάχθηκαν με αλλαγές. Ο Ραΐγιο έφτασε κοντά στο γκολ, όμως ο Αντρέι Λουνίν του είπε "όχι", με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ να απαντά με δοκάρι. Με την έναρξη του 2ου μέρους όμως, ο Ορελιέν Τσουαμενί έδωσε στους φιλοξενούμενους προβάδισμα στο σκορ, με ένα γκολ που αποδείχθηκε καθοριστικό.

Οι Νησιώτες δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι είχαν το πάνω χέρι, δημιουργώντας κι άλλες ευκαιρίες. Η αστοχία τους οδήγησε σε αύξηση του άγχος στα τελευταία λεπτά, όμως ο Λουνίν παρενέβη όποτε χρειάστηκε και κράτησε το 1-0, πριν από τη διαβολοβδομάδα με τα παιχνίδια κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία και την Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή, μετά από νοσηλεία λίγων ημερών από το πρωί του Σαββάτου του Λαζάρου, ο Δημήτρης Τσελιμέκης από την Πάτρα, φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με εορταστικό ωράριο λόγω Πάσχα θα λειτουργούν μέχρι και σήμερα, Μεγάλο Σάββατο (04/05), τα εμπορικά καταστήματα, αλλά και τα σούπερ μάρκετ σε όλη την επικράτεια. Οι καταναλωτές μ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου θα φτάσει στην Ελλάδα από τα Ιεροσόλυμα το Άγιο Φως μεταφέροντας μαζί του το χαρμόσυνο αναστάσιμο μήνυμα. Για το σκοπό αυτό μεταβαίνει επιτ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΕΣ ΙΑΤΡΟΙ                                3, 4 Μαΐου 2024 (Από 7π.μ. Μ. Παρασκευής έως 7π.μ. Κυριακής Πάσχα) Αγγειοχειρουργός:Λυμπερόπουλος ΛάμπροςΑθανασίου Διάκου 29, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή, μετά από νοσηλεία λίγων ημερών από το πρωί του Σαββάτου του Λαζάρου, ο Δημήτρης Τσελιμέκης από την Πάτρα, φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής: Μεγάλο Σάββατο 04/05/2024: 09.00 - 15.00Κυριακή του Πάσχα 05/05/2024: ΑργίαΔευτέρα 06/05/2024: Αρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο χορός, η μουσική, το τραγούδι, οι φορεσιές, οι εικόνες, οι μνήμες, οι παρουσίες και το χορευτικό αντάμωμα συγκροτημάτων συνθέτουν φέτος το παζλ των εκδηλώσεων που διοργανώνει την Τετάρτη 8 Μαΐου ο δ
Image
Image

Search