Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση για τα "Ρευματικά νοσήματα στην τρίτη ηλικία" (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας και η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν. Αχαΐας την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην Αίθουσα της Γηριατρικής (Ν.Ε.Ο Πατρών-Αθηνών 9) προς τιμή του καθηγητή Ρευματολογίας κ. Ανδρέα Αντωνόπουλου.

Ομιλητής ήταν ο Ιατρός Ρευματολόγος κ. Ιωάννης Αντωνόπουλος
με θέμα «Τα ρευματικά νοσήματα στην τρίτη ηλικία».

Συντονιστές της εκδήλωσης ήταν ο Κώστας Χρυσανθόπουλος Ομ.καθηγητής παθολογίας Πανεπιστημίου Πατρών και πρόεδρος Π.Ε.Γ.Γ και η Μάχη Σαλαμαλίκη Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛΕΑΝΑ) Ν. Αχαΐας.

Στην εκδήλωση απονεμήθηκαν τα βραβεία στα Επίτιμα μέλη, Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο, ιατρό παθολόγο–Νεφρολόγο τ. Διευθυντή Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας και Παναγιώτη Παπαθανασόπουλο Ομ. Καθηγητή Νευρολογίας Πανεπιστημίου Πατρών, τα οποία ετιμήθησαν κατά την Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας  Εταιρείας Γηριατρικής και Γεροντολογίας της 24.1.24.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο κ.Χαράλαμπος Μπονάνος Αναπληρωτής Περιφερειάρχης,
κα Άννα Μαστοράκου Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας & Πρόεδρος ΙΣ Πατρών,
κ Γεώργιος Μώρος Πρόεδρος του Π.Τ. ΑΧΑΙΑΣ–ΗΛΕΙΑΣ του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών,η Λαμπρινή Παπαχρυσανθάκη Πρόεδρος ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ, ο Δημήτριος Σκαναβλης Πρόεδρος ΠΑΛΟ και εκπρόσωποι Σωματείων: Φλόγας, Ενώσεως ασθενών με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, Ένωση ασθενών ΙΦΝΕ, ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο με δύο μηχανές που συγκρούστηκαν στην κάθοδο της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, πριν το Παμπελοποννησιακό στάδιο, σήμερα στις 7 το πρωί   Αγνωστο κάτω από ποιες συνθ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε 25 συλλήψεις προχώρησε την Παρασκευή, η Αστυνομία στην Πάτρα, μετά τις φθορές σε αστικά λεωφορεία και την επίθεση εναντίον αστυνομικών στο κέντρο της πόλης. Ειδικότερα, ομάδα ν . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ποινές που φτάνουν τις πρόσκαιρες καθείρξεις έως 15,5 χρόνια και χρηματικές ποινές μέχρι 100.000 ευρώ, καταδικάστηκαν 50 κατηγορούμενοι που κρίθηκαν ένοχοι για συμμετοχή στο κ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα σοβαρό περιστατικό στη διάρκεια του οποίου μία γυναίκα μαχαίρωσε δύο άτομα εκτυλίχθηκε πριν από λίγα 24ωρα στο κέντρο του Ηρακλείου στην Κρήτη. Πληροφορίες της ιστοσελίδας, cr . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο με δύο μηχανές που συγκρούστηκαν στην κάθοδο της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, πριν το Παμπελοποννησιακό στάδιο, σήμερα στις 7 το πρωί   Αγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες προκλήθηκε η σφ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις φυλακές Μαλανδρίνου θα μεταχθεί σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος ηγετικό στέλεχος των αντιεξουσιαστών στην Πάτρα, που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία τη Δευτέρα, για συμμετοχή στην
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

O χρυσός Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας το 1996 στην Ατλάντα και Αργυρός Ολυμπιονίκης το 2004 στην Αθήνα, Νίκος Κακλαμανάκης αναγορεύεται σήμερα σε επίτιμο Διδάκτορα των Τμημάτων Λογοθεραπείας και Φυσικοθερ
Image
Image

Search